Kukurūzinis jaukas karšiui. Taip, iš kukurūzų. Ir šis jaukas sukelia “debesies efektą”. Daug kam ne paslaptis, kad kukurūzai ir iš jų daromi jaukai bei masalai atneša smagių, linksmų ir didelių žvejybos rezultatų. Tai puikus angliavandenių ir energijos šaltinis žuviai, o, kaip žinia angliavandeniai veikia greitai ir intensyviai, skatina žuvį maitintis. Tad, šis jaukas buvo kurtas karšius turint mintyje.
Jauko receptūra gaminta panaudojant specifines aromato dalis, kurios vilioja žuvį. Dėja, gamintojas nenurodo kas tai per aromatas ar jo dalys.. komercinė paslaptis 🙂 Tačiau, nurodo, kad šis jaukas neturėtų būti maišomas kartu su jaukais, turinčiais daug prieskonių mišinių ir/ar jaukų su įvairiomis žolelėmis.
Patarimas nr. 1: norint pasunkinti jauką, visada galite naudoti juodžemį: Marcel Van Den Eynde Black Earth.
Patarimas nr. 2: sumaišykite šį jauką su Marcel Van Den Eynde Record Zilver Breme – greičiausiai pagausite tiek karšių, kad, niekas nepatikės, kad tiek pagavote!
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.