13Fishing Omen Black Casting

280,00 350,00  SU PVM

  • 30T Toray anglies pluošto blankas  su PVG30T technologija;
  • “ALPS” nerūdijančio plieno žiedeliai su Cirkonio keraminka;
  • Evolve Engage ritės laikiklis;
  • Rankena su “3A” portugališku kamščiu;
  • Įvairūs metimo svoriai;
  • Įvairūs ilgiai;
  • 2 dalių.
Pirkdami šią prekę, gaukite iki 3500 LPT.

NEMOKAMAS SIUNTIMAS NUO 69,00 !

🔒 SAUGUS ATSISKAITYMAS
PRISTATYMAS PER 1-7 d.d.

13Fishing Omen Black Casting meškerykotis yra vienas pažangiausių žvejybos įrankių, sukurtas remiantis aukščiausiais standartais, suteikiančiais puikų jautrumą, tvirtumą ir ilgaamžiškumą. Šio meškerykočio blanko konstrukcija kurta iš 30T japoniško “Toray” anglies pluošto su Poly Vector Graphite (PVG30T) technologija.
Ši technologija suteikia meškerykočiui lengvumą, jautrumą ir ilgaamžiškumą, neprarandant tvirtumo. Ši technologija užtikrina, kad kiekvienas metimas būtų tikslus, o kiekvienas žuvies kibimas – aiškiai jaučiamas.

“Evolve Engage” ritės laikiklis užtikrina puikų ritės tvirtinimą ir žvejo rankos komfortą. Šis laikiklis buvo sukurtas taip, kad padidintų jautrumą ir viską perduotų į rankas.

13Fishing Omen Black Casting meškerykotis aprūpintas aukštos kokybės “ALPS” nerūdijančio plieno žiedeliais su cirkonio keramika, kurie užtikrina maksimalų tvirtumą ir mažina trintį. Šie žiedeliai yra atsparūs korozijai ir trinčiai, todėl jie idealiai tinka naudoti su pintais valais. “Evolve Snag-less” kabliuko laikiklis suteikia papildomą patogumą laikant kabliukus be painiojimosi. Patogu ir saugu transportuojant.

13Fishing Omen Black Casting meškerykočio rankena yra pagaminta iš aukštos kokybės “3A” portugališko kamščio, kuris suteikia malonumą ir patogumą ilgai žvejojant. Kamštis išlieka lengvas ir patvarus, o jo tekstūra padeda išlaikyti tvirtą sukibimą net esant drėgnoms sąlygoms.

 

ILGIS

7', 8'6", 9'1"

SVORIS

15-40 gr., 40-130 gr., 5-20 gr., 56-170 gr.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.

Pirkinių krepšelis
Į viršų