Rapala Magnum RH

249,00 274,00  SU PVM

  • Trolingui skirtas meškerykotis;
  • Galia: 20-80 svarų (~8-36 kg)
  • Fuji heavy duty žiedeliai;
  • ALPS aliuminio išimama rankena;
  • “Compound zone structure” blankas;
  • “Shrink Tube” rankena;
  • Keli užmetimo dydžiai;
  • Du ilgiai;
  • 2 dalių.
Pirkdami šią prekę, gaukite iki 2740 LPT.

NEMOKAMAS SIUNTIMAS NUO 69,00 !

Produkto kodas: N/A Kategorija: Žymos: , , ,
🔒 SAUGUS ATSISKAITYMAS
PRISTATYMAS PER 1-7 d.d.

Rapala Magnum RH – yra aukštos kokybės jūrinis meškerykotis, skirtas intensyviai žvejybai. Tinka gaudyti stambias žuvis, tokias kaip tunos ir buržuvės,

Rapala Magnum RH gaminamas iš “Compound zone structure” blanko, kuris suteikia šiam meškerykočiui lankstumo ir tvirtumo pusiausvyrą. Ši technologija leidžia atlaikyti dideles apkrovas, bet tuo pačiu metu suteikia reikalingą lankstumą reaguojant į staigius laimikio judesius. Fuji heavy duty žiedeliai yra atsparūs sūriam vandeniui ir sukurti taip, kad išlaikytų didelį spaudimą. Jie užtikrina sklandų valo judėjimą, minimalizuodami trintį ir leidžia išlaikyti kontrolę net esant didelėms apkrovoms.

ALPS aliuminio išimama rankena suteikia papildomą patogumą transportuojant ir surenkant meškerykotį. Aliuminis yra lengvas ir tvirtas, užtikrinantis stabilią meškerykočio laikyseną, ypač kovojant su didelėmis žuvimis. Rankenos dizainas padeda išlaikyti puikų balansą žvejojant ilgesnes sesijas. Rankena pritaikyta naudoti su kovos diržu.

“Shrink Tube” medžiaga, dengianti meškerykočio rankeną, užtikrina stabilų sukibimą net drėgnomis sąlygomis, kas yra būtina jūrinėje žvejyboje. Tai ne tik patogumas, bet ir papildomas stabilumas žvejui, siekiančiam maksimalios kontrolės, kai žvejojama atšiauriomis sąlygomis.

Rapala Magnum RH -meškerykotis yra idealus pasirinkimas profesionaliems žvejams, ieškantiems tvirto ir patikimo įrankio, sukurto sudėtingoms jūrinės žvejybos sąlygoms. Su šiuo įrankiu galite pasikliauti tvirtumu, ilgaamžiškumu ir aukščiausia kokybe netgi kovojant su didžiausiais laimikiais.

Patarimas nr.1 reiktų dar rimtesnio meškerykočio? Pasidomėkite OKUMA MAKAIRA SALTWATER..

Patarimas nr. 2: šiam meškerykočiui tikrai tiks ši ritė: Okuma Makaira 130 II Gold.

MEŠKERYKOČIO ILGIS:

5'5'', 5'8"

IŠLAIKYMAS

20-30 LBS, 30-50 LBS, 50-80 LBS

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.

Pirkinių krepšelis
Į viršų