Okuma Makaira 130 II Silver

Original price was: 1400,00 €.Current price is: 1240,00 €. SU PVM

  • 6061-T6 CC formuotas aliuminio rėmas su kaltomis šoninėmis plokštėmis;
  • 9+1 guoliai;
  • 2 greičiai: High: 2.2:1, Low: 1.2:1
  • Susuka valo: 97 cm.
  • 17-4 klasės nerūdijančio plieno pavaros su sraigtinėmis pavaromis;
  • Dviejų greičių sistema su aukso spalvos anodizuotu perjungikliu;
  • Carbonite Dual Force stabdžių sistema;
  • Valo talpa: 1.12 mm – 920 m;
  • T-Bar rankena su grafito intarpu;
  • Maksimali stabdymo jėga: ~45kg.
  • Maksimali pakirtimo jėga: ~34 kg.
  • Svoris: 4750 gr.
  • tik dešinei rankai.

Prieinamumas: Turime

Pirkdami šią prekę, gaukite 12400 LPT.

NEMOKAMAS SIUNTIMAS NUO 69,00 !

GTIN: 4718947043726 Produkto kodas: MK-130IISEa-SILVER Kategorijos: , Žymos: , , ,
🔒 SAUGUS ATSISKAITYMAS
PRISTATYMAS PER 1-7 d.d.

Okuma Makaira 130 II Silver ritė, sukurta specialiai MEGA didelių žuvų, tokių kaip buriažuvės (Istiophoridae), tunai (Thunnus) gaudymui. Ji pasižymi išskirtiniu konstrukcijos tvirtumu, pažangiomis technologijomis ir ilgaamžiškumu. Ši ritė yra idealus pasirinkimas rimtiems žvejams, kurie siekia nepriekaištingo našumo ir patikimumo ilgose ir sudėtingose žvejybos sesijose.

Okuma Makaira 130 II Silver – tai labaI panaši ritė į Okuma Makaira 130 II Gold, tačiau, skiriasi šiais punktais:

  1. Spalva – kažkam sidrabinė spalva labiau tinka;
  2. dizainu;
  3. Guoliu kiekiu: šitė ritė turi 9+1 guolį;
  4. Valo talpa: Silver talpina 920 m. 1,12mm. valo;
  5. Susukamu valo kiekiu: ši ritė susuka 97 cm. vienu sukimu.

Okuma Makaira 130 II Silver ritė yra sukurta naudojant 6061-T6 CC aliuminio rėmą su kaltomis šoninėmis plokštėmis, kurie užtikrina didelį tvirtumą ir atsparumą korozijai. Aliuminis yra puikus pasirinkimas, nes jis ne tik lengvas, bet ir labai tvirtas, o anodizuotas paviršius apsaugo nuo nusidėvėjimo ir druskingo vandens poveikio. Tai reiškia, kad ritė išliks patikima ir ilgaamžė net ir dažnai naudojant ją atšiauriomis sąlygomis, pavyzdžiui, žvejojant sūriuose vandenyse.

17-4 klasės nerūdijančio plieno pavaros yra dar vienas svarbus komponentas, užtikrinantis ritės ilgaamžiškumą ir efektyvumą. Šios pavaros kartu su sraigtiniu pavarų pjovimu (helical cut gears) suteikia tolygų ir sklandų ritės veikimą net esant didelėms apkrovoms. Sraigtiniai pavarų dantys užtikrina geresnį pavarų kontaktą, todėl ritė veikia sklandžiau ir tyliau, palyginti su įprastais tiesiais pavarų dantimis, kurie sukelia daugiau triukšmo ir turi mažesnį sukimo momentą. Tai leidžia žvejui susitelkti į žvejybą, nesijaudinant dėl pertrūkinėjančio mechanizmo ar triukšmo.

Viena iš išskirtinių šios ritės funkcijų yra dviejų greičių pavarų sistema, kuri leidžia keisti greitį pagal situaciją. Dviejų greičių pavarų sistema suteikia galimybę pasirinkti didesnį greitį, kai reikia greitai ištraukti valą, arba mažesnį greitį, kai reikia daugiau jėgos kovojant su stipriomis žuvimis. Aukso spalvos anodizuotas dviejų greičių pavarų perjungiklis leidžia lengvai perjungti greitį net ir esant didelėms apkrovoms, todėl ši funkcija ypač naudinga gaudant dideles ir galingas žuvis.

Būgnelis, pagamintas iš šaltai kalto, II tipo anodizuoto aliuminio, ne tik užtikrina didelį atsparumą korozijai, bet ir sumažina ritės svorį, todėl ji tampa lengvesnė ir patogesnė naudoti per ilgas žvejybos sesijas. Anodizuotas aliuminis padidina ritės atsparumą nusidėvėjimui, o tai reiškia, kad ritė ilgiau išliks geros būklės, net jei bus naudojama intensyviai ir sudėtingomis sąlygomis. Be to, CRC (Corrosion Resistant Coating) technologija suteikia papildomą apsaugą nuo korozijos, todėl ritė gali būti naudojama sūriame vandenyje be rizikos, kad ji greitai susidėvės.

Okuma Makaira 130 II Silver ritė turi Carbonite Dual Force stabdžių sistema, kuri užtikrina itin sklandų ir galingą stabdymą.
Ratcheting drag lever mechanizmas suteikia tikslų stabdymo reguliavimą.

Okuma Makaira 130 II Silver ritė turi ir patentuotą būgnelio sistemą, kuri leidžia naudoti tiek pintus, tiek monofilamentinius valus be slydimo rizikos. Ši sistema padeda išlaikyti optimalų valo padėtį ant būgnelio net ir tada, kai valas patiria didelį spaudimą.

Ritė taip pat aprūpinta 9+1 aukštos kokybės guoliais iš nerūdijančio plieno, kurie užtikrina ilgalaikį sklandų ritės veikimą. Šie guoliai yra itin atsparūs korozijai, todėl ritė išlieka patikima net ir naudojant ją intensyviai drėgnose ar druskingose sąlygose.

Ritės konstrukcijoje yra ir ergonomiškų sprendimų, tokių kaip T-Bar rankena su grafito intarpu, kuri padeda išlaikyti patogumą net per ilgas žvejybos sesijas. Ši rankena yra sukurta taip, kad atitiktų natūralias rankos ir riešo judesių dinamines linijas, taip sumažinant nuovargį ir padidinant jėgos perdavimą.

Valo talpa:

  • Monofilamentinis valas – 1,2 mm – ~920 m.

Galiausiai, specialios vandens išleidimo angos ir sraigtinės angos aplink šonines plokštes užtikrina, kad ritė išliktų sausa ir apsaugota nuo vandens kaupimosi, o tai padidina jos tarnavimo laiką ir patikimumą.

Patarimas nr. 1: norite tokios pat ritės, bet auksinės spalvos? Pasidomėkite Okuma Makaira 130 II Gold.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.

Jums taip pat gali patikti…

Pirkinių krepšelis
Į viršų