DREIFO INKARAS

21,00 26,00  SU PVM

  • Dreifo inkaras;
  • Pagamintas iš ypač tvirtos, sunkiai plyštančios PVC medžiagos;
  • skirtas pristabdyti plaukimą/dreifavimą;
  • Įvairūs dydžiai;
  • Ilgaamžis.

NEMOKAMAS SIUNTIMAS NUO 69,00 !

Produkto kodas: N/A Kategorija: Žymos: , , , , ,
🔒 SAUGUS ATSISKAITYMAS
PRISTATYMAS PER 1-3 d.d.

Dreifo inkaras… dar vienas naujadaras… Gal. Bet, ne tai svarbiausia. Svarbiausia tai, kad šis inkaras leidžia JUMS kontroliuoti valties dreifavimą ir… -žymiau tiksliau, greičiau ir plačiau aprėpti žūklės vietas labai plačiuose vandenyse*

Nepabėkite. Papasakosime plačiau:

1. Kas tai? – trumpai, tai inkaras. O, jei ne trumpai, bet ilgai? Tai specialus inkaras, kuris nenukrenta į dugną, bet išlikdamas vandens sluoksniniuose, labai stabdo valties/laivo plaukimą (dreifavimą) per bangas ir vėją.

2. Veikimo principas: tai būrė/maišas…., kuris išleidžiamas iš valties/laivo užpakalinės dalies. Nuo vandens pasipriešinimo ji išsiplečia ir… pradeda veikti fizika. Valtis/laivas stabdomas.

3. Naudojimas žvejyboje: Jūs dreifo inkarą greičiausiai naudosite tada, kai Jums reiks labai sulėtinti valties/laivo dreifavimą, norint “apmėtyti” potencialiai kibiausias vietas.  Tai leis žvejoti efektyviau ir galimai greičiau pagauti didžiausią laimikį!

4. Dreifo inkaras. Koks dydis tinkamas?:  Plačiausi inkarai turi žymiai daugiau stabdymo galios nei mažiausi. Bet tai tik pusę atsakymo. Per didelė inkaro stabdymo galia ne tik gali būti sunkiai valdoma, bet kai kuriais atvejais gali būti ir pavojinga!

Rekomenduojame šį inkarą naudoti didžiuosiuose ežeruose ar plačiausiose upėse. Kur pučia stipriausi vėjai, sukeldami ypač dideles bangas (pvz., Kauno marios, Elektrėnų marios ) ir/arba yra pakankamai didelė tėkmė.

Dreifo inkaro išmatavimai:

  • Valties ilgis: iki 15 ft: Plotis: 600 mm. | Ilgis: 530 mm.
  • Valties ilgis: iki 20 ft: Plotis: 800 mm. | Ilgis: 700 mm.

Patarimas nr. 1: šiam inkarui tiks didelė valtis: RUNOS GLIDE 400.

Patarimas nr. 2: reiktų skęstančio inkaro? Pasidomėkite Runos sudedamu inkaru.

 

Išmatavimai N/A
DYDIS

Iki 15ft. ilgio laivui, Iki 20 ft. ilgio laivui

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.

Pirkinių krepšelis
Į viršų